Tilvalg til din bilforsikring

- uanset om du er forsigtig, uheldig eller bare elsker din bil

Den eneste forsikring, du som bilejer skal  have, er den lovpligtige ansvarsforsikring. Det er den, der skal dække, hvis din bil påfører andre skade. Det mest almindelige tilvalg er kaskodækning, der dækker skader på din bil. Derudover kan du fx tilvælge udvidet glasskadedækning, førerulykke og vejhælp.

Kvinde står ved sin leasede bil ved vandet og nyder udsigten.

Udvidet glasskadedækning

Udvidet glasskadedækning er et tillæg til kaskoforsikringen. Den sikrer dig lav eller ingen selvrisiko ved glasskader. Ved skader på bilens glas, fx stenslag, er der en særlig lav selvrisiko – og du undgår helt selvrisiko, hvis bilruden kan repareres i stedet for at blive udskiftet.

Førerulykke

Hvis der sker en ulykke, sikrer førerulykke erstatning til den, der kører bilen, når der ikke er mulighed for at få erstatning fra fx en ansvarlig modpart. Forsikringen dækker også, når føreren ikke er dig selv.

Vejhjælp til bil

Hvis du kommer ud for et uheld, hvor du ikke kan fortsætte hælper vi. Fx. hvis bilen løber tør for brændstof, ikke vil starte eller punkterer.
Vi tilbyder timegaranti i Danmark ved normale vejr.- og trafikforhold. Du bliver også hjulpet på værksted, hvis uheldet sker i et andet europæisk land.

Parkeringsskade uden selvrisiko

Hvis du kommer tilbage fra dine indkøb og ser, at der er er lavet en ridse eller bule i din bil. Fx hvis én har åbnet sin bildør ind i siden på din bil. Det gælder også, hvis det er en indkøbsvogn eller en bil, der bakker ind i din bil. Og uanset skadens størrelse, så dækker vi selvrisikoen, hvis du holder lovligt parkeret, og det ikke er hærværk.

Leasingbil - tilbageleveringsforsikring

Hvis du har en leasingbil, kan vores tilbageleveringsforsikring også hjælpe dig.

Du kan læse mere om vores dækninger og priser på Topdanmark.dk/bil.