Tilvalg til din Bilforsikring

- uanset om du er forsigtig, uheldig eller bare elsker din bil

Den eneste forsikring, du som bilejer skal have, er den lovpligtige ansvarsforsikring. Det er den, der skal dække, hvis din bil påfører andre skade. Det mest almindelige tilvalg er kaskodækning, der dækker skader på din bil. Derudover kan du tilvælge Friskadedækning og Førerulykke.


Kaskoforsikring

Kaskoforsikringen er den del af bilforsikringen, som dækker selve bilen ved fx færdselsuheld, tyveri, hærværk og brand. Du får rabat på kaskoforsikringen, når bilen fylder 5, 10 og 15 år.


Friskadedækning

Friskadedækning er et tillæg til kaskoforsikringen. Den fritager dig helt for selvrisiko ved en række skader – fx tyveri eller brand. Ved skader på bilens glas, fx stenslag, er der en særlig lav selvrisiko – og den kan du endda også undgå, hvis du får repareret bilruden i stedet for at udskifte den.


Førerulykke

Hvis der sker en ulykke, sikrer Førerulykke erstatning til den, der kører bilen, når der ikke er mulighed for at få erstatning fra fx en ansvarlig modpart. Forsikringen dækker også føreren, når du ikke selv sidder bag rattet.


Find din pris på en ordentlig bilforsikring

Prisen varierer efter dig, din bil og dine tilvalg. Lad os tale om det – så kan vi sikre os, at du vælger den forsikring, der er bedst for dig. Ring 70 13 79 13 eller udfyld formularen nedenfor, så ved du snart, hvad en ordentlig bilforsikring koster


Copyright © 2013 Topdanmark Forsikring. Alle rettigheder forbeholdt - Bilforsikring

Bestil et opkald

Lad os tale om, hvordan du ønsker at være forsikret. Så kan vi fortælle dig prisen på en bilforsikring, der passer til dig og din bil.

Skriv dit navn og telefonnummer – så ringer vi til dig en af dagene.

Tak - vi ringer til dig

Vi kontakter dig hurtigst muligt – du kan forvente at høre fra os inden for tre arbejdsdage